Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g242g148kcal31.8g2.7g1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2424g800kcal80g118.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 873g1245kcal109.1g2.6g89.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki485g272kcal41.2g24.2g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4849g16636kcal494.1g3393.9g58.2g169.7g
Voi, 1 tl, 5 g727g5309kcal7.3g7.3g581.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g48819kcal1527g7099g1463g339.4g
Valittu annoskoko9600g24410kcal763.5g3549.5g731.5g169.7g
Annoskoko puolitettuna4800g12205kcal381.8g1774.8g365.8g84.9g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741