Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)4800g11520kcal374.4g2400g57.6g129.6g
Pesto (Pirkka)160g928kcal6.9g6.1g97.6g7g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g640g1568kcal115.2g3.8g121.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4000g812kcal24g152g12g56g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g29656kcal1041g5123.8g577.6g385.2g
Valittu annoskoko9600g14828kcal520.5g2561.9g288.8g192.6g
Annoskoko puolitettuna4800g7414kcal260.3g1281g144.4g96.3g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484