Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4000g722kcal22.4g100g16g28g
Omena, keskikokoinen 200g2000g680kcal4g142g6g36g
Päärynä kuorittu 2000g867kcal6.2g160g2g78g
Valio Viola sinihome tuorejuusto1000g1600kcal80g40g130g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g600g1560kcal162g0g102g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g10858kcal549.2g884g512g284g
Valittu annoskoko9600g5429kcal274.6g442g256g142g
Annoskoko puolitettuna4800g2715kcal137.3g221g128g71g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849