Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2662g3798kcal332.8g8g272.9g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g3227g2098kcal384g135.5g9.7g0g
Soijajauho rasvainen 565g2634kcal195g132.8g132.7g67.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 323g1043kcal93.6g22.6g64.5g98.7g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)323g823kcal53.6g110g19.7g96.8g
Seesaminsiemen, kuorineen 323g2176kcal86.7g22.3g187.2g39.7g
Leivinjauhe 161g283kcal8.4g61g0g0.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen403g2904kcal4g4g322.7g0g
Oltermanni, perinteinen1613g5808kcal403.4g0g467.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g43133kcal3123g992.4g2954.6g606.4g
Valittu annoskoko9600g21567kcal1561.5g496.2g1477.3g303.2g
Annoskoko puolitettuna4800g10783kcal780.8g248.1g738.7g151.6g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603