Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g4000g14800kcal180g1240g1000g148g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1600g1760kcal368g0g33.6g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g2000g2800kcal154g240g140g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1500g300kcal9g52.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g39590kcal1435g3113g2358.2g313g
Valittu annoskoko9600g19795kcal717.5g1556.5g1179.1g156.5g
Annoskoko puolitettuna4800g9898kcal358.8g778.3g589.6g78.3g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822