Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 361g1008kcal54.1g93.8g15.5g140.8g
Vehnälese 289g659kcal38.4g44.5g13g108.3g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen361g1029kcal108.3g7.2g61.4g110.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 3609g1401kcal15.9g245.4g18g93.8g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g48g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi4812g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g8193kcal433.4g782g215.8g906.8g
Valittu annoskoko9600g4097kcal216.7g391g107.9g453.4g
Annoskoko puolitettuna4800g2048kcal108.4g195.5g54g226.7g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4.1g1.1g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621