Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1600g7200kcal123.2g1088g256g57.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)800g5040kcal0g0g560g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g3200g7360kcal12.8g384g640g16g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g1600g1760kcal8g240g80g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)2400g12264kcal108g1368g816g168g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g67248kcal504g6160g4704g483.2g
Valittu annoskoko9600g33624kcal252g3080g2352g241.6g
Annoskoko puolitettuna4800g16812kcal126g1540g1176g120.8g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496