Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3300g4708kcal412.5g9.9g338.3g0g
Taloussuklaa, Fazer2000g10300kcal78g1120g600g106g
Valkosuklaa panda, levy 130g800g4472kcal67.2g440g272g0g
Vispikerma Flora 20%3500g7700kcal105g175g700g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g54359kcal1325.4g3489.8g3820.6g212g
Valittu annoskoko9600g27180kcal662.7g1744.9g1910.3g106g
Annoskoko puolitettuna4800g13590kcal331.4g872.5g955.2g53g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452