Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3817g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 229g171kcal30g2.5g0.9g15.8g
Suola, annos 3g95g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)191g1718kcal0g0g190.9g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl5268g17910kcal737.5g3371.3g163.3g289.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g39596kcal1535g6747.6g710.2g611g
Valittu annoskoko9600g19798kcal767.5g3373.8g355.1g305.5g
Annoskoko puolitettuna4800g9899kcal383.8g1686.9g177.6g152.8g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108