Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g1760g5456kcal44g1320g8.8g132g
Leivinjauhe 120g211kcal6.2g45.4g0g0.6g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g1120g3360kcal235.2g11.2g235.2g0g
Pistaasipähkinä, Parrots640g4160kcal135.7g103g361.6g83.2g
Viikuna, pehmeä , kuivattu800g2080kcal24g440g16g72g
Kananmuna 50g(kpl)3200g4032kcal352g9.6g288g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g1200g10800kcal0g0g1200g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)720g900kcal23.8g26.6g72g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g61998kcal1641.8g3911.6g4363.2g575.6g
Valittu annoskoko9600g30999kcal820.9g1955.8g2181.6g287.8g
Annoskoko puolitettuna4800g15499kcal410.5g977.9g1090.8g143.9g
Arvot/100g100g323kcal8.6g20.4g22.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375613