Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3996g961kcal72.3g87.9g12g91.9g
Purjosipuli 520g119kcal9.4g12.5g1g10.9g
Vesi, vesijohtovesi 3996g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g999g2797kcal189.8g0g219.8g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)90g90kcal6.7g15.3g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19200g7935kcal556.4g231.4g466.4g209.4g
Valittu annoskoko9600g3967kcal278.2g115.7g233.2g104.7g
Annoskoko puolitettuna4800g1984kcal139.1g57.9g116.6g52.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901