Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g3730g7459kcal745.9g0g484.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl140g1259kcal0g0g139.9g0g
Sipuli 1119g339kcal14g53.7g2.2g19g
Tomaattipyree, Pirkka187g153kcal6.3g35.4g1.9g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 47g160kcal4.8g32.6g0.6g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen2797g8672kcal223.8g1510.5g153.9g14g
Maustekurkku sokerisuolattu 653g130kcal4.5g19.6g0.7g11.7g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio932g1305kcal26.1g60.6g111.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19208g38954kcal2050.8g3424.8g1792g96.4g
Valittu annoskoko9604g19477kcal1025.4g1712.4g896g48.2g
Annoskoko puolitettuna4802g9738kcal512.7g856.2g448g24.1g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946