Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4662g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1865g2096kcal394g0g55.9g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 2797g951kcal30.8g151.1g5.6g81.1g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19208g6263kcal856.6g329g124.2g171.8g
Valittu annoskoko9604g3131kcal428.3g164.5g62.1g85.9g
Annoskoko puolitettuna4802g1566kcal214.2g82.3g31.1g43g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346