Karitsanlihakebakot

Sekoita aineet keskenään ja muotoile öljytyillä käsillä taikinasta n. 10 - 12 cm pitkiä, grillimakkaran paksuisia pötköjä.

Tuikkaa pötköjen sisään grillivartaat ja paista 225 asteisessa uunissa 15 - 20 min.

Tarjoile sopivan kastikkeen (esim.

tzatsiki) sekä vaikkapa grillivihannesten kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g6400g9152kcal1280g0g448g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 800g1819kcal40.5g140.2g112.6g46.4g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1440g3888kcal259.2g28.8g302.4g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g96g100kcal7.6g15.6g0.6g1.9g
Basilika, kuivattu 6.4g16kcal0.9g1.3g0.3g2.6g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19213g30472kcal3200.6g460.8g1732g137.4g
Valittu annoskoko9606g15236kcal1600.3g230.4g866g68.7g
Annoskoko puolitettuna4803g7618kcal800.2g115.2g433g34.4g
Arvot/100g100g159kcal16.7g2.4g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207984