Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3200g3596kcal676.2g0g96g0g
Porkkana 2000g654kcal12.4g111.2g4g51g
Peruna, uusi 1600g1245kcal27g257.6g3.2g16g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 1600g645kcal8g38.4g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19224g12928kcal1478.4g929.6g211.2g174.8g
Valittu annoskoko9612g6464kcal739.2g464.8g105.6g87.4g
Annoskoko puolitettuna4806g3232kcal369.6g232.4g52.8g43.7g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706