Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu54g487kcal0g0g54.1g0g
Sipuli (kuorittu)604g163kcal7.9g29g1.2g10.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g207g216kcal16.4g33.8g1.2g4.1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g3607g830kcal50.5g122.6g14.4g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g90g211kcal2.7g23.7g12g0g
Kuohukerma,valio,2dl1803g6132kcal36.1g54.1g631.2g0g
Katkarapu 3246g2220kcal468.7g0g35.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19224g20516kcal1164.6g526.4g1499.6g28.8g
Valittu annoskoko9612g10258kcal582.3g263.2g749.8g14.4g
Annoskoko puolitettuna4806g5129kcal291.2g131.6g374.9g7.2g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528