Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)350g560kcal66.5g0g31.5g0g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Curry Paste red, Aroy-D13g14kcal0.5g1.8g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 70g12kcal1.5g0.1g0.2g1.7g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow88g44kcal0.4g10.5g0.1g0g
Flora culinesse4.4g32kcal0g0g3.6g0g
Fraiche 5% Valio88g79kcal3.5g6.7g4.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g45kcal1.3g9.2g0.2g0.5g
Kookosmaito 70g146kcal1.4g2g14.9g0.3g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1925g1925kcal153g70.4g111.2g8.2g
Valittu annoskoko963g962kcal76.5g35.2g55.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna481g481kcal38.3g17.6g27.8g2.1g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586