Siskonmakkara vihanneskeitto(gluteeniton,maidoton)

Pilko kuoritut juurekset ja perunat.

Laita kiehuvaan veteen lihaliemikuutiot, sipuli silppu ja lanttu-porkkana-sellerikuutiot ja parsakaalin varsilohkot.

Anna kiehua 15min.

Lisää peruna kuutiot, parsanuput ja kiinankaali ja 15 min päästä siskonmakkarat.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara (Wursti), annos 500g208g432kcal21.7g4g39g6.2g
Sipuli, tuore42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Lanttu 42g12kcal0.4g1.9g0.1g0.7g
Porkkana 167g55kcal1g9.3g0.3g4.3g
Selleri, annos 50g29g4.1kcal0.3g0.9g0g0g
Peruna, punnittu kuorineen 271g175kcal4.3g35.7g0.5g2.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl13g31kcal1.5g0.2g2.7g0g
Parsakaali, tuore, 257g96g29kcal4.4g1.9g0.3g1.5g
Kiinankaali raaka 100g96g17kcal1.5g2.2g0.3g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1925g1532kcal71.2g116.2g86.6g35.8g
Valittu annoskoko963g766kcal35.6g58.1g43.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna481g383kcal17.8g29.1g21.7g9g
Arvot/100g100g80kcal3.7g6g4.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228062