Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g105g610kcal23g20.9g53.1g0g
Leseseos (3 viljan)31g78kcal5.1g10.4g1.9g9.2g
Voi 44g317kcal0.5g0.2g35.6g0g
Valkuainen (100g)35g15kcal3.4g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 350g683kcal65.4g0g47.2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g66g13kcal0.4g2.5g0.2g0.9g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g131g367kcal3.3g4.6g36.7g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper61g178kcal15.9g0g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1925g4820kcal259.2g83g395.2g21.6g
Valittu annoskoko962g2410kcal129.6g41.5g197.6g10.8g
Annoskoko puolitettuna481g1205kcal64.8g20.8g98.8g5.4g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179