Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Kahvikerma hyla Valio31g44kcal0.9g1.3g3.7g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g438g788kcal83.1g0g48.1g0g
Lanttu 75g22kcal0.8g3.5g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss6.2g28kcal0.4g2.9g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1925g1817kcal172.2g26.4g107.6g7.4g
Valittu annoskoko962g909kcal86.1g13.2g53.8g3.7g
Annoskoko puolitettuna481g454kcal43.1g6.6g26.9g1.9g
Arvot/100g100g94kcal8.9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335139