Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 180g63kcal8.2g3.5g0.5g4.5g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Palvikinkku HK 3%68g68kcal12.2g0.3g2g0g
Sipuli, paistettu 45g46kcal0.6g2.2g3.7g0.8g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Herkkusieni 90g14kcal1.9g0.3g0.3g1.3g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)45g92kcal0.5g20.7g0.8g0g
Kidneypapu, suolaliemessä180g198kcal14g32.4g0.9g14.4g
Papu valkoinen, keitetty 180g194kcal15.2g25.2g0.6g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g2843kcal107.6g178.6g180.4g70.8g
Valittu annoskoko963g1421kcal53.8g89.3g90.2g35.4g
Annoskoko puolitettuna482g711kcal26.9g44.7g45.1g17.7g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613