Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Lanttu 112g32kcal1.1g5.2g0.3g2g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.2g26.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow150g120kcal6.3g19.5g1.3g4.6g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g225g180kcal38.2g0g1.8g0g
Katkarapu 67g46kcal9.7g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g1400kcal115g58.4g72.8g14.8g
Valittu annoskoko963g700kcal57.5g29.2g36.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna482g350kcal28.8g14.6g18.2g3.7g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670