Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g281g759kcal49.2g0g61.9g0g
Sipuli 129g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g39g29kcal1.8g5.1g0.1g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g20g63kcal3.4g10.9g0.6g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g32g28kcal0.9g1.1g2.2g0.2g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g11g101kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g2040kcal113.8g46.6g152.6g10g
Valittu annoskoko963g1020kcal56.9g23.3g76.3g5g
Annoskoko puolitettuna482g510kcal28.5g11.7g38.2g2.5g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390