Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu361g148kcal0.7g33.9g0.4g6.5g
Raparperi 241g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g301g1174kcal0g294.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g2806kcal4.8g684g1.2g19.8g
Valittu annoskoko963g1403kcal2.4g342g0.6g9.9g
Annoskoko puolitettuna482g702kcal1.2g171g0.3g5g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970