Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g141g155kcal25.3g2.8g4.2g0g
Katkarapu 169g116kcal24.4g0g1.9g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore11g2.8kcal0g1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Kurkku, tuore169g17kcal1g2.9g0.2g1.2g
Jäävuorisalaatti, rapea225g23kcal2.5g1.8g0.5g2.7g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Paprika, punainen68g17kcal0.6g3.1g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g736kcal110.4g36.2g15.4g15.8g
Valittu annoskoko963g368kcal55.2g18.1g7.7g7.9g
Annoskoko puolitettuna482g184kcal27.6g9.1g3.9g4g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63616