Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 2794g9144kcal284.7g1854.9g30.7g93.6g
Maitorahka (Pirkka)2794g1844kcal335.2g111.7g8.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2235g738kcal73.7g109.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 615g877kcal76.8g1.8g63g0g
Basilika, tuore 22g6.1kcal0.7g0.2g0.2g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g503kcal0g0g55.9g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g1117g3464kcal290.5g22.3g245.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g33149kcal2123.2g4200.8g808g188g
Valittu annoskoko9632g16575kcal1061.6g2100.4g404g94g
Annoskoko puolitettuna4816g8287kcal530.8g1050.2g202g47g
Arvot/100g100g172kcal11g21.8g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206