Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1279g1432kcal281.3g0g38.4g0g
Herne kuivattu 1598g4831kcal286.4g775.2g16g171g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.5g4.7g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.4g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 6394g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g32g80kcal3.5g1g7g0.5g
Voi 32g232kcal0.4g0.1g26g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g13353kcal1151.4g1583.8g176.2g355.8g
Valittu annoskoko9632g6676kcal575.7g791.9g88.1g177.9g
Annoskoko puolitettuna4816g3338kcal287.9g396g44.1g89g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110