Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1397g10134kcal16.6g5.6g1135.7g0g
Suklaa tumma 1676g8659kcal65.4g892.8g519.7g88.8g
Sokeri 2962g12021kcal0g2958.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1537g2192kcal192.1g4.6g157.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1362g4222kcal231.5g735.5g39.5g177.1g
Cashewpähkinä 699g4011kcal139.7g131.3g323.7g24.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g82477kcal1290.6g9456.8g4352.2g580.6g
Valittu annoskoko9632g41238kcal645.3g4728.4g2176.1g290.3g
Annoskoko puolitettuna4816g20619kcal322.7g2364.2g1088.1g145.2g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49.1g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276