Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1997g1198kcal30g259.7g2g18g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.8g12kcal0.6g0.1g1.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g599g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Hirvikäristys1997g2996kcal399.5g0g119.8g0g
Vesi3995g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 799g824kcal27.6g143.8g8.5g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g10542kcal928.6g901.6g266.2g120.6g
Valittu annoskoko9632g5271kcal464.3g450.8g133.1g60.3g
Annoskoko puolitettuna4816g2636kcal232.2g225.4g66.6g30.2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g4.7g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799