Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia5612g7857kcal954.1g0g449g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)133g560kcal9.3g82.6g20g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g3508g1052kcal35.1g210.5g7g0g
Rypsiöljy 379g3350kcal0g0g378.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g25638kcal1997g586.2g1709.6g0g
Valittu annoskoko9632g12819kcal998.5g293.1g854.8g0g
Annoskoko puolitettuna4816g6410kcal499.3g146.6g427.4g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296435