Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 3920g1726kcal19.6g250.9g23.5g129.4g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g672g2688kcal0g665.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1680g2109kcal184.8g4.4g151.5g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 2800g2409kcal86.8g123.2g168g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g560g1792kcal61.6g358.4g11.2g67.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g21446kcal705.6g2804.4g708.4g393.2g
Valittu annoskoko9632g10723kcal352.8g1402.2g354.2g196.6g
Annoskoko puolitettuna4816g5362kcal176.4g701.1g177.1g98.3g
Arvot/100g100g111kcal3.7g14.6g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807