Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5880g2491kcal576.8g23.5g5.9g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta1428g4070kcal221.3g2.9g357g0g
Voi 784g5687kcal9.3g3.1g637.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g607g3640kcal145.6g40g327.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 933g3081kcal18.7g28g326.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g37939kcal1943.4g195g3309.2g0g
Valittu annoskoko9632g18970kcal971.7g97.5g1654.6g0g
Annoskoko puolitettuna4816g9485kcal485.9g48.8g827.3g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g1g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761