Gluteenittomat riisipiirakat

Keitä riisipuuro jo edellisenä iltana jotta se ehtii jäähtyä.

Kun alat leipoa piirakoita, lisää puuroon 1 kananmuna.

KUORI
Mittaa kylmä vesi astiaan (2dl).

Lisää veteen psyllium (1tl) ja merisuola (1tl).

Anna psylliumin pehmetä hetki.

Lisää sitten tattarijauhot (200g n. 3dl).

Leivo kiinteäksi palloksi.

Nyt kuoritaikina on valmis leivottavaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Hanska1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, rainbow808g2869kcal56.6g646.6g6.5g0g
Maito,kevyt (valio) 100g6736g3098kcal215.5g323.3g101g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 269g338kcal29.6g0.7g24.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 898g0kcal0g0g0g0g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g23g2.2kcal0.3g0g0g19.1g
Tattarijauho hieno (Keskisenmylly), annos 75g898g2587kcal60.2g542.4g15.3g52.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g17789kcal724.4g3026g294.2g142.4g
Valittu annoskoko9632g8895kcal362.2g1513g147.1g71.2g
Annoskoko puolitettuna4816g4447kcal181.1g756.5g73.6g35.6g
Arvot/100g100g92kcal3.8g15.7g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=380157