Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1860g6322kcal37.2g55.8g650.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g744g5430kcal7.4g7.4g595g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g1116g4240kcal323.5g1.1g323.5g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1860g1176kcal55.8g89.3g65.1g0g
Fiber husk (1rkl=10g)149g15kcal2.2g0g0.9g126.4g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g149g0kcal0g0g0g148.8g
Riisijauho / -hiutale 1023g3698kcal78.6g811g7.2g10.2g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g316g237kcal15.8g37.9g1.6g221.3g
Leivinjauhe 372g653kcal19.3g140.6g0g1.9g
Ruokasuola jodioitu 93g2.4kcal0.6g0g0g0g
Paprika punainen 1116g327kcal10.5g50.2g4.5g21.2g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g837g954kcal150.6g6.7g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19265g46107kcal1403g2400g3369.2g1059.6g
Valittu annoskoko9632g23054kcal701.5g1200g1684.6g529.8g
Annoskoko puolitettuna4816g11527kcal350.8g600g842.3g264.9g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656