Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 3516g1399kcal120.9g142.7g21.1g70.3g
Sipuli 798g242kcal10g38.3g1.6g13.6g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Vesi5140g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 28g78kcal3.1g10.7g0.9g7.4g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19264g4828kcal279g406.2g188g185.6g
Valittu annoskoko9632g2414kcal139.5g203.1g94g92.8g
Annoskoko puolitettuna4816g1207kcal69.8g101.6g47g46.4g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811