Lihamureke puolukkainen

Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngrd
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4800g7968kcal912g0g480g0g
Sipuli (kuorittu)660g178kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Korppujauho 480g1758kcal50.4g359.5g4.9g25.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1200g1020kcal12g42g84g0g
Voileipäkinkku,snellman288g294kcal51.8g2.9g8.1g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Puolukka 1440g559kcal6.3g97.9g7.2g37.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g27559kcal2247.2g1072g1546.4g148g
Valittu annoskoko9648g13780kcal1123.6g536g773.2g74g
Annoskoko puolitettuna4824g6890kcal561.8g268g386.6g37g
Arvot/100g100g143kcal11.6g5.6g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116514