Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)2747g6276kcal521.9g0g466.9g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)2678g1232kcal45.5g214.2g21.4g42.8g
Valkosipuli 343g372kcal27.1g56g2.1g7.2g
Vesi1373g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g2060g6798kcal267.8g1318.4g57.7g175.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g446g125kcal2.7g26.6g0.9g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g29606kcal1730g3230.4g1098g472.6g
Valittu annoskoko9648g14803kcal865g1615.2g549g236.3g
Annoskoko puolitettuna4824g7402kcal432.5g807.6g274.5g118.2g
Arvot/100g100g153kcal9g16.7g5.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786