Mämmikakku

Mämmi+sokeri vatkataan, kananmunat lisätään yksitellen, mut kuivat ainekset sekoitetaan keskenään ja lisätään taikinaan vuorotellen sulanneen rasvan kanssa.

Paitetaan 185 asteessa ja 45 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Sicilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mämmi2894g3589kcal86.8g966.7g17.4g0g
Sokeri 1640g6657kcal0g1638.5g0g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1495g2124kcal186.9g4.5g154g0g
Margariini 80% keskiarvo965g6850kcal2.9g1.9g771.8g0g
Perunajauhot,rainbow1930g6252kcal1.9g1563g1.9g27g
Vehnäjauho puolikarkea 627g2152kcal63.9g439g7.5g21.9g
Leivinjauhe 97g170kcal5g36.5g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g55587kcal694.8g9300.2g1905.2g98.8g
Valittu annoskoko9648g27793kcal347.4g4650.1g952.6g49.4g
Annoskoko puolitettuna4824g13897kcal173.7g2325.1g476.3g24.7g
Arvot/100g100g288kcal3.6g48.2g9.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172901