Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g1199g4198kcal155.9g839.6g18g36g
Sipuli 576g174kcal7.2g27.6g1.2g9.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g960g269kcal5.8g57.1g1.9g24g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1919g2668kcal364.6g0g134.3g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g864g1554kcal45.8g55.3g129.5g28.5g
Timjami 2.4g6.8kcal0.2g0.6g0.2g0.9g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g720g2591kcal201.5g14.4g194.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2399g600kcal31.2g100.7g4.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)960g1535kcal25.9g25.9g143.9g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g27269kcal1681g2253.8g1256.8g202g
Valittu annoskoko9648g13635kcal840.5g1126.9g628.4g101g
Annoskoko puolitettuna4824g6817kcal420.3g563.5g314.2g50.5g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027