Appelsiini-luumukakku

Pese jaraasta appelsiinista kuorta 3 rkl.
Puserra appelsiineista mehu ja laita luumut siihen likoamaan tunniksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon, myös appelsiininkuoret.

Sekoita hyvin puuhaarukalla.

Valuta luumut siivilässä ja leikkaa viipaleiksi.

Lisää viipaleet jauhoseokseen.

Vatkaa munat toisessa kulhossa ja lisää piimä ja öljy vaahtoon.

Lisää kuiva-aine-luumuseos puuhaarukalla sekoittaen.

Voitele ja jauhota tilava n. 2 1/2 l. vuoka.

Kaada taikina vuokaan . Paista 150 asteessa n. 1 1/2 tuntia.

Kakku säilyy viileässä hyvin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiini, kuorineen2846g882kcal11.4g182.2g5.7g42.7g
Luumu kivetön, kuivattu 1206g2455kcal50.7g453.5g10.3g103.7g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala965g3087kcal144.7g569.2g25.1g96.5g
Vehnäjauho puolikarkea 784g2690kcal79.9g548.7g9.4g27.4g
Ruokasooda 109g0kcal0g0g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g386g2316kcal92.6g25.5g208.4g0g
Ruokosokeri1447g5899kcal0g1445.8g0g0g
Neilikka, annos 4g24g88kcal0.8g19.2g0.8g0g
Inkivääri, kuivattu, jauhettu (Mauste), annos 22g24g84kcal2.2g14g1.4g3.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g24g88kcal0.8g19.2g0.8g0g
Piimä AB Acidophilus Valio965g511kcal30.9g43.4g24.1g0g
Rypsiöljy 868g7679kcal0g0g868.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g51555kcal828g6641.4g2308.6g546.8g
Valittu annoskoko9648g25778kcal414g3320.7g1154.3g273.4g
Annoskoko puolitettuna4824g12889kcal207g1660.4g577.2g136.7g
Arvot/100g100g267kcal4.3g34.4g12g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392082