Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 6324g1141kcal35.4g158.1g25.3g44.3g
Paprika keltainen 723g218kcal6.8g36.9g1.4g14.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g542g146kcal7g26g1.1g9.2g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli1807g5420kcal66.8g81.3g542g1.8g
Oliiviöljy 253g2237kcal0g0g252.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19296g18325kcal232g604.6g1645.4g139.6g
Valittu annoskoko9648g9162kcal116g302.3g822.7g69.8g
Annoskoko puolitettuna4824g4581kcal58g151.2g411.4g34.9g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716