Välimeren broilervuoka

Leikkaa koivet isolla terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta.

Kuori ja viipaloi perunat.

Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan.

Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit.

Mausta Provencale-yrttiseoksella ja suolalla.

Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä.

Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Ohje on Yhteishyvä Ruokamaailma- lehdestä.

Oliiviöljyn määrää voi huoletta vähentää, kun broilerista valuu rasvaa kuitenkin perunoille.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Lissuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi (Atria)405g677kcal56.7g4.5g52.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g315g189kcal4.7g41g0.3g2.8g
Kirsikkatomaatti, 50g188g38kcal1.1g7.1g0.6g0g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 30g60kcal0.4g0.5g6g1.3g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1930g2291kcal126.2g107.2g159.8g8.4g
Valittu annoskoko965g1146kcal63.1g53.6g79.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna483g573kcal31.6g26.8g40g2.1g
Arvot/100g100g119kcal6.5g5.6g8.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153240