Sosekeitto

Kuori vihannekset, lisää kiehuvaa veteen, ota keitinvesi talteen.

Soseuta ainekset, lisää keitinvettä ja juustopala.

Kiehauta sen verran että juusto sulaa-

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 141g107kcal2.6g21.8g0.3g1.4g
Porkkana 246g80kcal1.5g13.7g0.5g6.3g
Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g141g28kcal1.7g4.5g0.5g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 351g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g88g246kcal16.7g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g923kcal45g80g41.2g18.4g
Valittu annoskoko966g461kcal22.5g40g20.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna483g231kcal11.3g20g10.3g4.6g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.1g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265529