Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit351g74kcal11.6g6.7g0g8.8g
Kukkakaali, pakaste, Apetit438g75kcal7g9.6g0.9g8.3g
Voi 79g572kcal0.9g0.3g64.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g98g275kcal18.7g0g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g1991kcal76.4g33.2g173.2g34.2g
Valittu annoskoko966g995kcal38.2g16.6g86.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna483g498kcal19.1g8.3g43.3g8.6g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584