Kekin kukkakaali-nakki gratiini

Sekoita jäiset kukkakaalit ja pilkotut nakit vuokaan.

Valmista kattilassa gratiini: Sulata rasva, lisää jauhot, lisää pikkuhiljaa maito koko ajan sekoittaen.

Mausta valkopippurilla, suolalla ja halutessasi sipuli- ja valkosipulijauheella.

Lisää joukkoon aurajuusto ja anna sulaa.

Kaada valmis gratiini vuokaan.

Kypsennä uunin keskitasolla 225 asteessa noin 25min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit437g74kcal7g9.6g0.9g8.3g
Nakki, keskiarvo 105g245kcal12g1.2g21.6g0g
Flora margariini 60, annos 10g26g142kcal0.1g0.1g15.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g75kcal2.2g15.3g0.3g0.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g115kcal11.5g17.1g0g0g
Aurajuusto26g89kcal5.2g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g1480kcal76g86.6g92.2g18.2g
Valittu annoskoko966g740kcal38g43.3g46.1g9.1g
Annoskoko puolitettuna483g370kcal19g21.7g23.1g4.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g4.5g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153140