Bataattilanttusosekeitto

1. Kuullota sipuli.

2. Kuori ja pilko juurekset ja purjo.

3. Lisää sipulit, juurekset ja purjo kattilaan, peitä vedellä ja keitä pehmeiksi.

4. Soseuta.

5. Sekoita joukkoon juusto.

6. Mausta suolalla ja esimerkiksi valkopippurilla ja persilijalla.

Nauti raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora punainen, annos 10g8.7g47kcal0g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Bataatti, kuorittu 376g304kcal5.9g63.2g0.2g11.3g
Lanttu 358g103kcal3.6g16.5g1.1g6.4g
Purjosipuli 79g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g33g92kcal6.2g0g7.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g1200kcal38.2g175.4g28.2g42.6g
Valittu annoskoko966g600kcal19.1g87.7g14.1g21.3g
Annoskoko puolitettuna483g300kcal9.6g43.9g7.1g10.7g
Arvot/100g100g62kcal2g9.1g1.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266951