Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 350g61kcal6.4g1.4g1.7g6.6g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Vesi210g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai28g98kcal3.4g19.9g0.6g0.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl280g238kcal3.9g12.3g19.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g28g204kcal0.3g0.3g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g1241kcal29.8g74.6g88.8g17.2g
Valittu annoskoko966g621kcal14.9g37.3g44.4g8.6g
Annoskoko puolitettuna483g310kcal7.5g18.7g22.2g4.3g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525