Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona400g272kcal48.8g15.6g0.8g0g
Emmental juustoraaste, lidl200g736kcal58g0g56g0g
Kananmuna kuorineen punnittu250g315kcal27.5g0.8g22.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 70g213kcal6.1g38.8g1.3g9.7g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g36g44kcal2.6g5.8g1.2g25.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g3195kcal287g129.6g163.6g69.8g
Valittu annoskoko966g1598kcal143.5g64.8g81.8g34.9g
Annoskoko puolitettuna483g799kcal71.8g32.4g40.9g17.5g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101