Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g297g279kcal1.5g65.4g1.5g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu22g23kcal1.7g3.6g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g350g455kcal73.4g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1932g1938kcal159.6g158.2g66.8g7g
Valittu annoskoko966g969kcal79.8g79.1g33.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna483g485kcal39.9g39.6g16.7g1.8g
Arvot/100g100g100kcal8.3g8.2g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451