Kesäkurpitsavuoka

450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Stiina1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g80g719kcal0g0g79.9g0g
Tomaatti 1597g364kcal8.9g55.1g4.8g22.4g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus799g1118kcal24g16g103.8g0g
Kesäkurpitsa7188g1222kcal28.8g179.7g43.1g50.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19328g6845kcal123.4g501.6g463.2g145.4g
Valittu annoskoko9664g3423kcal61.7g250.8g231.6g72.7g
Annoskoko puolitettuna4832g1711kcal30.9g125.4g115.8g36.4g
Arvot/100g100g35kcal0.6g2.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116281